HATAY / ANTAKYA - Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUMUZ ETKİNLİK HAFTASI FAALİYETLERİ, SANDALYE KAPMACA

Okulumuzda yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenmiştir. Pazartesi ve Salı günü düzenlenen kitap okuma, halat çekme, karaoke, en sevdiğini paylaş etkinliği ve sergi gibi faaliyetlere birçok öğrencimiz ve öğretmenimiz katılmıştır.

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 23:35 - Görüntülenme: 37