HATAY / ANTAKYA - Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Hatay Valiliği kararı ile 6 Şubat günü okullar tatil edilmiştir. Depremde kaybettiğimiz canları rahmetle anıyoruz.

Ock

OKULUMUZ GEÇEN SENE MEYDANA GELEN DEPREM FELAKETİNDEN DOLAYI SENE SONU TÖRENİNİ YAPAMAMIŞ VE  OKUL BİRİNCİLERİNE ÖDÜL VEREMEMİŞTİ. BU SENE GEÇEN SENENİN  OKUL BİRİNCİLERİNE ÖDÜLLERİNİ MÜDÜRÜMÜZ ÖMER LEVENT SEKBAN TAKDİM ETMİŞTİR.

Ock

OKULUMUZ SÖMESTR TATİLİNE GİRİYOR.

Ock

Okulumuzda yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenmiştir. Pazartesi ve Salı günü düzenlenen kitap okuma, halat çekme, karaoke, en sevdiğini paylaş etkinliği ve sergi gibi faaliyetlere birçok öğrencimiz ve öğretmenimiz katılmıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı açılış töreni eşleştirildiğimiz Piri Reis Çok Programlı Lisesi'nde veli ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.